Special pentru proaspetele mămici

Maternitatea este o experiență care schimbă orice femeie. Chiar dacă pentru fiecare înseamnă altceva, viețile noastre sunt schimbate profund din clipa în care devenim mame.
„A fi mama înseamnă să conștientizezi puteri pe care nu știai că le ai și frici de care nici nu știai că există.” – Linda Wootten
Acest citat ne inspiră să avem încredere în forțele proprii și să pornim cu mult curaj la drum, în această frumoasă călătorie alături de copiii noștri. Momentul în care începem să introducem alimente solide (începem diversificarea bebeluşului) este foarte important, atât în viaţa noastră, cât şi a bebeluşului. Este un hotar şi trebuie să îl tratăm aşa cum se cuvine, pentru că de primele întâlniri cu alimentele va depinde modul în care bebeluşul va privi mâncarea pe viitor .

PapaBebe vine în ajutorul mămicilor cu vase și boluri create special pentru diversificarea bebelușilor, accesorii ușor de utilizat, care vor prezenta un real interes pentru micuții mofturoși, genți multifuncționale pentru mămici și bebeluși, sutiene de maternitate care susțin alăptarea pe termen lung și cărticele senzoriale din fetru pentru o dezvoltare armonioasă.

MISIUNEA NOASTRĂ ESTE DE A SPRIJINI MAMA ÎN ACEASTĂ PERIOADA EXTRAORDINAR DE FRUMOASĂ, PE CARE O VA PĂSTRA ÎN SUFLET TOATĂ VIAȚA ȘI DE A O AJUTA SĂ TREACĂ MAI UȘOR PESTE PERIOADELE MAI DIFICILE.

Produsele noastre sunt gândite astfel încât să nu afecteze procesul de alăptare natural și să vină în completarea acestuia printr-un mod creativ de a prezenta noile alimente, pas cu pas, fie că alegeți diversificarea clasică sau diversificarea naturală
(autodiversificarea).

Despre noi

Fondat de Ramona,

O mamă a 3 copii minunați, care a experimentat mult până a descoperit aceste produse de mare ajutor în creșterea lor și care s-a decis să vină în ajutorul altor mame, oferindu-le soluții alternative care vor fi acceptate cu ușurință de bebelușii acestora.

You have successfully subscribed!
This email has been registered