Sari la conținut

Întrebări frecvente

Cum se face livrarea și când ajunge comanda?
Nu mi-a ajuns comanda. Ce fac?
Am plasat o comandă, dar vreau să o modific / să o unesc cu alta / sa mai adaug un produs. Cum să fac?
Vreau să anulez o comandă.
Am greșit adresa de livrare / numărul de telefon. Cum pot modifica?
Vreau să schimb / să returnez un produs. Ce fac?
Am primit produsul / mărimea greșit(ă).

Dacă ai dat comanda într-o zi lucrătoare, până în ora 15:00, coletul pleaca spre tine în aceeași zi.


PapaBebe colaborează cu GLS și va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare - adică Luni-Vineri, în intervalul orar 9-17. În momentul în care pleacă din depozitul nostru, primești automat un e-mail de confirmare, cu tot cu un link de tracking unde poți urmări statusul livrării.

Dă-ne un reply la e-mailul de înregistrare a comenzii și rezolvăm noi.

Din păcate, comenzile nu mai pot fi modificate după ce au fost deja plasate. Poți, în schimb, să anulezi prima comanda și să plasezi una nouă, poți să dai retur la produs (vezi mai jos cum), sau poți să mai dai o comanda, doar cu produsele noi pe care ți le dorești.

Grăbește-te și dă-ne un reply la e-mailul de la noi, cel în care îți spunem că am înregistrat comanda, și spune-ne acolo: ANULEAZĂ COMANDA! Cu cât mai rapid, cu atât mai bine, fiindcă n-o mai putem anula dacă deja am împachetat-o și predat-o curierului.

Dă-ne un reply la e-mail-ul de confirmare a comenzii și menționează acolo datele corecte și complete. Cu cât ne scrii mai rapid, cu atât mai bine. Dacă nu ai trecut corect și complet adresa de livrare și numărul de telefon de contact, coletul se întoarce în depozit.

După ce primești comanda, completează formularul de retur și te vom contacta cu detalii în aproximativ 3 zile lucrătoare. Ulterior ne vom ocupa noi de chemat firma de curierat, nu o chema tu.

Ups, sorry about that, probabil nu ne-am băut cafeaua cum trebuie atunci când am împachetat. Te rugăm să completezi formularul de retur și o să luăm legătura cu tine cât mai rapid posibil. Costurile de transport le achităm noi în acest caz și tot noi chemăm și firma de curierat la tine, te rugăm să nu ne trimiți tu coletul.